And the winner is…Naantali Spa Hotel!

Naantali Spa Hotel belönades med första pris i den internationalla World Travel Awards-galan i juni 2019. Prisgalan kallas också ”Resebranschens Oscars” och Naantali Spa Hotel erövrade förstaplaceringen i serien Finland’s Leading Hotel 2019.

I galan deltar årligen branschens “creme de la creme” och konkurransen var också detta år stenhård. I samma tävlingsserie var Hotel Kämp, Klaus K, Hilton Helsinki Strand, Radisson Blue Seaside Hotel och SnowVillage nominerade. Vi gratulerar alla!

Här på spahotellet är vi mer än entusiastiska över segern. Under det senaste året har vi gjort grundliga förnyelser. Alla rume är renoverade och vi har också tagit fram nya rumstyper, exempelvis de stiliga Loft-rummena. Vi har också förnyat vår visuella identitet och vårt splitternya gym öppnades i början av året. Nu ser vi att vårt arbete verkligen lönade sig! Vi tackar alla som röstade på oss och vi riktar också ett stort tack till vår personal – det här är en fin start på alla tiders sommar.

Välkommen till Nådendal, kanske redan i sommar?

Vad är World Travel Awards?

World Travel Awards grundades år 1993 i syfte att belöna och lyfta fram de bästa aktörerna inom resebranschen. Idag anses det vara det bästa erkännandet man kan få i branschen. Tävlingskategorierna är flera, allt från flygbolag till hotell och researrangörer blir nominerade. I omröstning deltar både enskilda resenärer och proffs i branschen.

www.worldtravelawards.com »