Allergivänliga rum

I de allergivänliga rummen har vi, vid valet av inrednings- och ytmaterial, beaktat deras lämplighet för allergiker och astmatiker. Våra allergivänliga rum har bland annat parkettgolv och dunfria sängkläder. Vid städningen av rummen används doftfria, allergivänliga rengöringsprodukter. Allergivänliga rum finns såväl i spahotellets huvudbyggnad som i Naantali Spa Residence.

Specialrum för rörelsehindrade

I huvudbyggnaden finns invarum för rörelsehindrade. I invarummen har vi satsat på funktionalitet och att det ska vara lätt att röra sig. Våra invarum är av klass Standard eller Standard Deluxe i spahotellets huvudbyggnad.

För husdjur

Husdjur är varmt välkomna på Spahotell Nådendal. Våra rymliga husdjursrum finns i spahotellets huvudbyggnad, bekvämt i närheten av ytterdörren och är av Deluxe-typ. Ytmaterialen har valts med tanke på hållbarhet och djurvänlighet. För husdjursrum tillkommer en avgift enligt tariff för att täcka kostnader för städning efter vistelsen.

Bokningar

Vill du boka ett specialrum? Ta kontakt med vår försäljningstjänst och be om mer information tel +358 2 44 55 100 eller info@naantalispa.fi

 

Senare återlämning av rummet

Koppla av även på avresedagen genom att förlänga vistelsen med en senare checkout.

Presentkort från webshopen

Köp och skriv ut med en gång