Allergivänliga rum

I de allergivänliga rummen har vi, vid valet av inrednings- och ytmaterial, beaktat deras lämplighet för allergiker och astmatiker. Våra allergivänliga rum har bland annat parkettgolv och dunfria sängkläder. Vid städningen av rummen används doftfria, allergivänliga rengöringsprodukter. Allergivänliga rum finns såväl i spahotellets huvudbyggnad som i Naantali Spa Residence.

Specialrum för rörelsehindrade

I huvudbyggnaden finns invarum för rörelsehindrade. I invarummen har vi satsat på funktionalitet och att det ska vara lätt att röra sig. Våra invarum är av klass Standard eller Standard Deluxe i spahotellets huvudbyggnad.

För sällskapsdjur

Sällskapsdjur är varmt välkomna till Naantali Spa. Våra keldjursrum är av Comfort-, Deluxe- eller Loft King-typ och finns i spahotellets huvudbyggnad. Om du önskar bo i någon annan rumstyp, kontakta försäljningen sales@sunborn.fi så ordnar vi saken.

När du bokar online väljer du från ”Lisäpalvelut/Extras” tilläggsavgiften på 20,-/dygn/rum.  Anteckna också i ”Huonetoiveet/Comment”-fältet  information om ditt keldjur.

Bokningar

Vill du boka ett specialrum? Ta kontakt med vår försäljningstjänst och be om mer information tel +358 2 44 55 100 eller sales@sunborn.fi

 

Senare återlämning av rummet

Koppla av även på avresedagen genom att förlänga vistelsen med en senare checkout.

Presentkort från webshopen

Köp och skriv ut med en gång

Hälsningar till rummet

Unna dig lite extra lyx – sätt guldkant på spasemestern med en hälsning till rummet.