Massage

Massage har många positiva effekter, varav de viktigaste är muskelavslappning, smärtlindring och ökad ämnesomsättning i vävnaderna. Alla Spahotell Nådendals massörer är utbildade proffs inom hälsobranschen. På spahotellet kan du till exempel få massage efter en idrottsprestation eller som avslappnande behandling i samband med ett besök på badavdelningen.

BEKANTA DIG MED BEHANDLINGARNA OCH GÖR EN BESTÄLLNING »

Bad

Pröva våra underbart njutningsfyllda bad på vår Aqua Therapies-avdelning, där de nyaste spainnovationerna kombineras med klassiska spabehandlingar i en praktfull omgivning.

Sänk dig ner i drottning Kleopatras berömda mjölk- och honungsbad eller pigga upp kropp och själ med ett sinnligt rosenbad. Du kan också pröva Lux Bath-servicen där du serveras ett glas bubblande dryck i badet och efter badet får du en Aqua Therapies produkt av hög kvalitet att ta med hem. Vi kan också ordna bad för två.

BEKANTA DIG MED BEHANDLINGARNA OCH GÖR EN BESTÄLLNING »

Ler- och torvbehandlingar

Naturenliga ler- och torvprodukter har använts för hälsa och skönhet i hundratals år. Vi på Spa Hotel Nådendal har förädlat båda produkterna till en sofistikerad form. De används på vår ler- och torvbehandlingsavdelning, där gästerna kan njuta av hudrengöring, peeling, återupplivande och fuktande behandlingar.

BEKANTA DIG MED BEHANDLINGARNA OCH GÖR EN BESTÄLLNING »

Öppettider för Spahotellets skönhetsbehandlingar

Tis-lör 10-18

Presentkort från webshopen

Köp och skriv ut med en gång